ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ- Μετεγγραφές και ανακοινώσεις σχετικά με την έναρξη του σχολικού έτους 2016-17

Παρακαλούνται όσοι γονείς από τους επιτυχόντες στην Α’ λυκείου, δεν έχουν προχωρήσει στην διαδικασία μετεγγραφής των παιδιών τους, να το πράξουν άμεσα μέχρι την Τετάρτη 7/9 το μεσημέρι ώρα 14.00. Θα παραλάβουν αρχικά το υπηρεσιακό σημείωμα μετεγγραφής από το σχολείο μας και θα το παραδώσουν στον διευθυντή του σχολείου, όπου ο μαθητής είναι εγγεγραμμένος.

Όσοι γονείς μαθητών, που πέτυχαν στις εξετάσεις για την εισαγωγή στην Α’ τάξη του λυκείου δεν επιθυμούν να μετεγγραφούν τα παιδιά τους, παρακαλούνται να το δηλώσουν γραπτώς στην διεύθυνση του σχολείου, μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.

Όσοι γονείς μαθητών, που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο σχολείο μας, επιθυμούν να μεταγραφούν σε άλλο σχολείο ή να διακόψουν την φοίτησή τους για να φοιτήσουν σε σχολείο της αλλοδαπής, παρακαλούνται μέχρι την Τετάρτη 7/9 το μεσημέρι ώρα 14:00 να το έχουν δηλώσει γραπτώς στην διεύθυνση του σχολείου.

Την Παρασκευή 9/9 ώρα 11:00, στο Λύκειο της Ευαγγελικής Σχολής, θα γίνουν οι εξετάσεις και η κλήρωση κάλυψης των κενών θέσεων – Δείτε την σχετική ανακοίνωση.

Την Δευτέρα και ώρα 08:30 θα γίνει ο αγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους 2016-17. Στη συνέχεια οι μαθητές θα χωρισθούν σε τμήματα, θα τους δοθεί το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας και ανά τμήματα θα παραλάβουν τα σχολικά βιβλία και θα αποχωρήσουν.

Ο Διευθυντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *