Διάκριση Δράσεων Ομίλου σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 υλοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων η ενημερωτική ημερίδα παρουσίασης του ευρωπαϊκού έργου «S.A.M.E. WORLD – Αειφορία | Ευαισθητοποίηση | Κινητοποίηση | Περιβάλλον στην Παγκόσμια Εκπαίδευση» και η τελετή βράβευσης των συμμετοχών που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Καλών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης – Εκπαίδευσης για την Αειφόρο Ανάπτυξη «Μοιραζόμαστε σχολικές πρακτικές για την αειφορία», του ίδιου έργου.

Η ομάδα του Ομίλου «Ευρωπαϊκά Μονοπάτια Γνώσης των Θετικών Επιστημών» του σχολικού έτους 2016-17 του Π. ΓΕ.Λ. Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, υπό την επίβλεψη των καθηγητριών κ.κ. Αργύρη Παναγιώτας και Αρναούτη Ειρήνης, συμμετείχε στο διαγωνισμό με τη δράση «Kλιματική Αλλαγή & Επαγγέλματα Επιστήμης, Τεχνολογίας, Μηχανολογίας και Μαθηματικών» και έλαβε την 8η θέση.

img_20171210_112802

Επίσης, η εργασία του ίδιου ομίλου με τίτλο «STEM careers tour on climate change» διακρίθηκε σε ευρωπαϊκό επίπεδο στον διαγωνισμό «Αll STEM, All Stars» από το ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό έργο STEM Alliance, που υλοποιείται υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Σχολικού Δικτύου (http://www.stemalliance.eu/b2scompetition#Events). Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα στις Βρυξέλλες στην ειδική επίσημη τελετή «STEM High Level Event» (http://www.stemalliance.eu/highlevelevent-2017). Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο επίσημο δελτίο τύπου (http://www.stemalliance.eu/news/detail?articleId=956631).

all-star-all-stem

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *